Više od 170 malih košarkaša susrest će se u nedjelju u sportskoj dvorani OŠ Petrijanec Foto: KK Sjever

Više od 170 malih košarkaša susrest će se u nedjelju u sportskoj dvorani OŠ Petrijanec

Varaždinske vijesti | 20.10.2017. u 20:22h | Objavljeno u Sport

U nedjelju 22. listopada u sportskoj dvorani OŠ Petrijanec počinje odigravanje prvog kola utakmica Lige škole košarke "Cedevita" koja se u organizaciji Košarkaškog kluba Sjever realizira u 11 osnovnih škola Varaždinske županije.

Više od 170 malih košarkaša susrest će se u sportskoj dvorani OŠ Petrijanec u 9.00 sati,a predviđeno trajanje turnira je oko tri sata. Na turniru u nedjelju sudjelovat će učenici 11 osnovnih škola: I. OŠ Varaždin, II. OŠ Varaždin, IV. Oš Varaždin, V. OŠ Varaždin, VI. OŠ Varaždin, VII. OŠ Varaždin, OŠ Petrijanec, OŠ Sračinec, OŠ Radovan, OŠ Cestica i OŠ Maruševec. Kako ističe trener i predsjednik KK Sjever, Petar Zajec, novi polaznici škole košarke dobit će majice, a za djecu će biti osigurani klipići i sokovi.

Mala liga odigravat će se tijekom cijele školske godine, kroz 12 kola, a susreti košarkaša bit će organizirani svaka tri tjedna u sportskoj dvorani Graberje ili OŠ Petrijanec. Osim glavnog organizatora KK Sjever, realizaciju ove lige svojim su donacijama podržale tvrtke Colas, Derma, Alpha M računala i Zlatno zrno.