Članice Vindije bile su uspješne na završnici Kupa u Šibeniku Foto: gk vindija

Vindiji u Šibeniku tri zlata i bronca

| 16.6.2017. u 12:16h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U Šibeniku, u dvorani Baldekin, održana je završnica Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici - B program. Sudjelovalo je 115 ritmičarki iz 13 klubova, a među njima i četiri članice varaždinskog Gimnastičkog  Vindija, koje su natjecanje završile s medaljama i sa znatnom prednošću pred konkurenticama.

Kod juniorki Kaja Bobek osvojila je prvo mesto, a Leona Pretković bila je treća, u kategoriji kadetkinja zlatnu je medalju osvojila Elena Košćak, baš kao i najmlađa natjecateljka Vindije Paulina Tomašković,u kategoriji mini.

Ritmičarkama Vindije u prvom dijelu sezone još predstoji nastup na Međunarodnom turniru u Mariboru. Članice Vindije su u ovom djelu sezone na službenim hrvatskim natjecanjima iz sustava natjecanja Hrvatskog gimnastičkog saveza imale gotovo stopostotni učinak.

Svih šest ritmičarki Vindije osvojilo je medalje i to 4 zlatne i 2 brončane. Članice Vindije bile su uspješne i na kvalifikacijskim kolima za završnicu Kupa Hrvatske. Sara Crnčec bila je najbolja u kvalifikacijama kod kadetkinja, no zbog školskih obveza nije mogla sudjelovati na završnici.