Vidovec večeras dočekuje još jednog ex-prvoligaša Đakovo

| 22.10.2016. u 09:31h | Objavljeno u Sport

Iako su „novajlije“ u ligi rukometaši Vidovca zasad u pet kola imaju tri pobjede, uz tek dva poraza, dovoljno za diobu visokog četvrtog mjesta na tablici Prve hrvatske rukometne lige. U tri utakmice na domaćem terenu, iako su protivnici bili bivši prvoligaši Osijek, Bjelovar i Dugo Selo, imaju sve tri pobjede, a večeras će u 19 sati ugostiti novog ex-premijeligaša Đakovo.

Bit će to vrlo teška utakmica, Đakovo je odlična ekipa, a trenutno imaju bod više od Vidovca te se nalaze na trećem mjestu tablice. Svjestan je toga i trener Vidovca Igor Senečić.

- Rezultati su dosad bili odlični, stvarno smo izvukli ove domaće utakmice dobro, imali smo i nešto lošije utakmice, kao recimo u Gradišci, gdje smo bili neprepoznatljivi, no to je naša realnost u ovom trenutku – kazao je Igor Senečić.

Trener Senečić pun je hvale za svoje večerašnje protivnike, ponajviše za vanjsku liniju koju predvode Filipović i Šimić. Dodatan problem moglo bi biti neigranje Turkovića, koji ima određenih problema s ozljedom od prije nekoliko tjedana. No svi ostali igrači trebali bi biti spremni za današnju utakmicu.

- Teško mi je prognozirati, ako ćemo biti kompletni rekao bih da smo u maloj prednosti, inače mislim da su izgledi podjednaki. Za pobjedu će svi trebadi dati i više od maksimuma, plus vratari moraju biti na visokoj razini – istaknuo je Senečić.

A među onima koji će svakako biti spremni jest Rene Lovrenčić, krilni igrač, povratnik u Vidovec nakon četiri sezone.  

- Očekuje nas sigurno vrlo teška utakmica, no igramo dobro, što smo dosad potvrdili na domaćem parketu. Moramo svi biti unutra, odigrati jedan za drugoga, kolektivno, i pokazati tko je 'gazda' u Vidovcu, da naša dvorana ostane neosvojiva tvrđava – zaključio je Lovrenčić.