Jakov Mustapić Foto: Martin Novosel

VIDEO Mustapić: Ostaje žal za porazom, posebno s ovako malom razlikom

| 6.9.2018. u 21:48h | Objavljeno u Sport

- Ostaje žal za porazom, posebno s ovako malom razlikom. U ovakvoj šuterskoj utakmici kakvu je imala Slovenija, ostati u igri za pobjedu do kraja nije lako. Sami smo bili odgovorni za taj njihov dio igre, jer smo im našom mekom obranom dozvolili da ulov šuterski ritam i da pogode toliki broj trica - rekao je nakon jučerašnje utakmice Hrvatske i Slovenije u Areni Varaždin ponajbolji igrač Hrvatske, Jakov Mustapić, koji je unatoč porazu 86:87 imao sjajnu šutersku večer sa čak 25 postignutih koševa.

- Od početka smo kalkulirali s energijom i dozvolili smo Slovencima da se razigraju, pogotovo u drugoj četvrtini gdje smo primili 27 koševa, a nismo izašli iz bonusa u prekršajima. U toj četvrtini imali smo samo dvije ili tri osobne. Tek kada smo došli na -16 počeli smo raditi utakmicu kako smo trebali od prve sekunde susreta. Ako smo dovoljno pametni, onda ćemo shvatiti ovu utakmicu na način da na terenu ne igraju imena, već ono što pokazuješ na parketu - rekao je hrvatski izbornik Dražen Anzulović, a ostatak izbornikove izjave kao i detalje s utakmice možete vidjeti u našim videima.

Hrvatska će protiv Slovenije odigrati još jedan susret i to u subotu, 8. rujna, u Celju u dvorani Zlatorog s početkom u 20 sati.

Video sadržaj