Predrag Štromar na ludbreškom području predstavio svoj program

I.D./Varaždinske vijesti | 25.10.2015. u 17:03h | Objavljeno u Aktualno

Kandidat HNS-a na zajedničkoj listi koalicije Hrvatska raste za Hrvatski sabor Predrag Štromar jučer je u Ludbregu, naselju Selnik te u Općini Sveti Đurđ predstavio sve najznačajnije projekte koje je proveo na mjestu župana, te je prezentirao programe i projekte za koje će se zalagati ukoliko bude izabran u Hrvatski sabor.

I u Ludbregu i Svetom Đurđu građani su s velikim zanimanjem popratili prezentaciju programa te su kandidatu Štromaru pružili potporu u kandidaturi, ali i naveli nekoliko projekata za koje očekuju da će se ostvariti u narednom mandatu Vlade.

- Uvijek je lijepo biti na ludbreškom području jer se ovdje vidi napredak na svim poljima života. Razvoj poljoprivrede, ulaganja u poduzetničke zone, ali i otvaranje novih obrta te poduzeća jasno govore o tome u kojem smjeru ide ovaj kraj. Osobno ću i nadalje pomagati grad Ludbreg i sve okolne općine, zalagati ću se za izgradnju geotermalne elektrane, a dobro znate da je Ludbreg predviđen i za poljoprivredni centar regije. Nadaleko poznati i zaštićeni Ludbreški rozentlin samo je jedan od vrhunskih proizvoda kojega ovaj kraj ima. Naravno, turizam, poglavito vjerski obilježava cijelu ludbrešku Podravinu koja će u meni imati uvijek svog promotora – istaknuo je kandidat HNS-a za listu u III. izbornoj jedinici, predsjednik ŽO HNS-a Varaždinske županije i župan Varaždinske županije Predrag Štromar.