Prošlogodišnji laureati na svečanosti proglašenja najboljih u ivanečkom sportu za 2016. godinu Foto: Krešimir Đurić

Večeras svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Ivanca za 2017. godinu

| 2.2.2018. u 12:12h | Objavljeno u Sport

Večeras u 18 sati u amfiteatru Srednje škole u Ivancu, održat će se svečanost proglašenja najboljih u ivanečkom sportu za 2017. godinu, u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Ivanca.

Odluka o izboru najboljih sportaša i ekipa grada Ivanca za 2017. godinu, zatim mladih perspektivnih sportaša, te dobitnika priznanja Zajednice za 2017. donijeta je na sjednici Skupštine Zajednice, koja je održana u drugoj polovici prosinca 2017. godine.

Najbolja sportašica Grada Ivanca je Erika Hudoletnjak, kapetanica Ženske odbojkaške ekipe Ivanec, najbolji sportaš je Tomislav Jagić, kapetan nogometaša Ivančice, za najbolju mušku ekipu izabrana je ekipa Sportsko-ribolovnog društva Ivanec koja se plasirala u Prvu hrvatsku ribolovnu ligu, a najbolja ženska ekipa su seniorke Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec, trećeplasirane u 2. ligi Centar Skupine Sjever i finalistice Županijskog odbojkaškog kupa.

Nagrada za životno djelo bit će dodijeljena Stjepanu Hudoletnjaku, predsjedniku DSR Salinovec. Na večerašnjoj svečanosti bit će urečene i zlatne plakete, godišnje nagrade, posebna priznanja te diplome. Proglasit će se i najbolji mladi sportaši, najbolja mlada ženska i muška, a podijelit će se i nagrade za mlade perspektivne sportaše.