Klara Dvorski pobijedila je u kajaku jednosjedu kod starijih kadetkinja

Varteksovcima dva prva mjesta na Memorijalu Martina Grašiča

| 11.6.2018. u 20:15h | Objavljeno u Sport

Članovi varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na spust utrci Memorijal Martina Grašiča na rijeci Krki u Sloveniji. Na stazi dužine 19 kilometra u kategoriji turističkih kanua dvosjeda pobijedili su Darko Tomašek i Igor Krajcar.

Kadeti su vozili na stazi duljine 2 kilometra,a u konkurenciji natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske Klara Dvorski pobijedila je u kajaku jednosjedu kod starijih kadetkinja, a kod starijih kadeta u kajaku David Šestak zauzeo je 2. mjesto.

Kajak-kanu klub Varteks i ove godine organizira ljetnu školu za mlade kajakaše. Početak je 15. lipnja. Mladi kajakaši stjecat će znanja u veslanju kajaka ili kanua, uz stručnog trenera koji će razvijati individualne sposobnosti i brinuti o sigurnosti svakog djeteta.

Dječaci i djevojčice od 9 do 15 godina mogu se u prostorijama kluba prijaviti u ljetnu školu, koja će trajati do 1. rujna. Nakon završene škole, svi imaju priliku nastaviti s treninzima te sudjelovati u djelatnosti kluba te na natjecanjima u državi i inozemstvu.