Trener Varteksa Antun Jukić poziva sve ljubitelje nogometa na sutrašnju utakmicu protiv Belišća Foto: Krešimir Đurić

Varteks sutra na Varteksu od 17 sati protiv Belišća

| 8.9.2017. u 09:53h | Objavljeno u Sport

Nakon uspješno odrađene utakmice osmine finala Kupa ŽNS-a, nogometaši Varteksa će sutra, poslije dva uzastopna gostovanja (Vukovar, Marsonija) odigrati prvi domaći susret u Trećoj HNL Istok. U sklopu 3. kola gost će momčadi Varteksa bit će nekadašnji prvoligaš, sastav Belišća, a susret će se igrati sutra 17 sati igrati na stadionu Varteksa.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu u Slavonskom Brodu, a bili smo dobri u bloku. Poveli smo 1:0, nakon čega smo prvi gol primili iz kaznenog udarca, Do 77. minute smo igrali, stvarali šanse, bili dobar suparnik, a onda smo primili gol iz drugog kaznenog udarca. U 90. minuti poništen nam je regularan gol za 2:2, nakon čega smo u 3. minuti sudačke nadoknade vremena iz kontranapada primili treći gol. Hvala navijačima koji su nas opet pratili u velikom broju - rekao je komentirajući susret u Slavonskom Brodu trener Varteksa Antun Jukić.

Svojim igračima, ističe, nema što zamjeriti. Pobjednika su odlučila dva kaznena udarca, dosuđena domaćinski.
- Igračima ne mogu im ništa predbaciti, odigrali su fantastično, čak smo na momente i nadigrali Marsoniju. Šteta za konačni ishod, a možemo žaliti što smo ostavili bodove u Slavonskom Brodu - rekao je Jukić.

Uoči sutrašnjeg nadmetanja s Belišćem trener Varteksa naglašava:
- Pozivam cijeli grad da dođe i vidi turbo Varteks. Belišće me ne zanima, kao ni drugi suparnici, već samo moji igrači, jurnjava na terenu i da vidimo tko je bolji - zaključio je Jukić.

 

Parovi utakmica 3. kola Treće HNL Istok:

9.9. u 17 sati: Varteks - Belišće, Slavonija - Marsonia, Međimurje - Oriolik, Mladost - Čepin, HNK Vukovar 1991 - Osijek s.d.d. Slavija - HNK ĐAKOVO CROATIA, 10.9. u 17 sati: BSK - Bjelovar, Bedem - Koprivnica.