Varteks je došao do pobjede u derbiju kola u Ludbregu Foto: Dražen Novosel

Varteks slavio u Ludbregu, Podravina od 50. minute s igračem manje

| 25.3.2017. u 17:44h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Golom Tomislava Medveda u 15. minuti nadmetanja momčad Varteksa je danas u Ludbregu pred oko 300 gledatelja pobijedila domaću Podravinu rezultatom 1:0, u susreru  19. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec - Varaždin.

Domaćin u 22. minuti nije iskoristio kazneni udarac, a Podravina je susret dočekala s igračem manje jer je u 50. minuti drugi žuti automatski crveni karton dobio  David Premec. Prvi mu je pokazan u 19. minuti zbog povlačenja protivničkog igrača rukom za majicu tijekom igre, a drugi u 50. minuti, također zbog povlačenje protivničkog igrača rukom za majicu tijekom igre.

Momčad Zelengaja izgubila je u Nedelišću od istoimenog domaćina 5:2, a strijelci za goste bili su Matija Soldatek u 27. i Patrik Đunđek u 71. minuti..

Sutra od 10 sati Sloga će na svom terenu u Čakovcu dočekati Mladost Komet, a od 16 sati Jalžabet će biti domaćin Sloboda(S), Novi Marof s novim trenerom Zlatkom Kanešićem dočekuje Zadrugar, a lokalni derbi igrat će se u Gojancu između domaće PlitviceNedeljanca.