Jalzabet je danas na svom terenu neočekivano izgubio od Rudara iz Murskog Središća Foto: Dražen Novosel

Varteks sedmicom ispratio Zelengaj, pobjede Nedeljanca, N. Marofa i Podravine

| 21.5.2017. u 19:37h | Objavljeno u Sport

U sklopu 27. kola MŽNL Čakovec - Varaždin Varteks je danas na svom terenu u Jalkovcu čak sa 7:1, poluvrijeme 3:0,  pobijedio momčad Zelengaja. Tri je gola za Varteks postigao Matija Kuhar, a po dva su puta mrežu Zelengaja pogađali Goran Spasić i Dominik Broz. Strijelac za goste bio je Goran Vugrinec.

Nedeljanec je na svom terenu pobijedio Slobodu iz Slakovca 3:2, poluvrijeme 1:1. Strijelci za Nedeljanec bili su Marko Kovačić, Dino Novak iz kaznenog udarca i Dominik Bistrović. Jalžabet je na svom sportskom centru izgubio od Rudara iz Murskog Središća 2:0, što je bio i rezultat na poluvremenu.

Novi Marof je kao domaćin svladao čakovečku Slogu 3:1, poluvrijeme 1:0, s dva gola Dominika Zeke i jednim Marka Pavlovića. Zadrugar je na svom terenu u Hrastovskom izgubio 3:2 od Međimurca, a golove za domaćine, kod vodstva gostiju od 3:0, postigli su Dino Petek i Dario Kolak

Podravina je jučer na svom stadionu u Ludbregu pobijedila Plitvicu iz Gojanca 3:2 (1:1), golovima s dva gola Ivana Vagjuneca i jednim Renata Sakača, dok su strijelci za Plitvicu bili Jošua Horvat i Karlo Kocijan.