Varaždinski Starr pobijedio i Vodovod Osijek

| 9.11.2016. u 10:33h | Objavljeno u Sport

Varaždinski STK Starr nastavio je nizati pobjede i u hrvatskoj Superligi. Ovaj puta u Gradskoj sportskoj dvorani pobijedili su u STK Vodovod Osijek 4:1, u sklopu 6. kola Superlige. Postava Ronald Ređep, Tomislav Zubčić i Nikola Horvat nije dozvolila iznenađenje te su STK Starr i STK Libertas Marinkolor iz Dubrovika jedine dvije neporažene momčadi Superlige, a prate ih STK Pula i GSTK Zagreb sa po dva poraza.

Nakon kraće igračke pauze ekipi se priključio i Tomislav Zubčić. On je jedan od trofejnijih hrvatskih stolnotenisača, tako je s GSTK Zagreb bio pet puta ekipni prvak Hrvatske, a kao član ekipe bio je sudionik polufinala a zatim i četvrtfinala Lige prvaka. Isto tako bio je dva puta prvak Hrvatske u paru, a s Gaćinom je u paru bio i treći na juniorskom Svjetskom prvenstvu.

Njegov doprinos ekipi zasigurno će biti sve veći, kako bude ulazio u formu. Kako klub igra Europsku Superligi, gdje je već u polufinalu, zatim u ETTU Cupu gdje su u trećem krugu, te će još sudjelovati u hrvatskom Kupu bit će potreban što širi krug kvalitetnih igrača s obzirom na klupske ambicije.

U sljedećem kolu Varaždinci odlaze na gostovanje u Koprivnicu kod STK Podravka. Oni su trenutno na sedmom mjestu Superlige a omjer pobjeda i poraza su 2:4.