Marin Ranteš s 22 godine ima dovoljno vremena ostvariti svoje snove

Varaždinac Marin Ranteš među najboljim svjetskim vozačima BMX-a u izboru Vital BMX-a

| 31.8.2017. u 14:35h | Objavljeno u Sport

Sudeći po UCI ljestvici i trenutnom stanju, portal koji prati svijet BMX-a, vitalbmx.com napravio je popis najboljih vozača, a među njima se našao i Varaždinac Marin Ranteš. Vijest je to koja se pojavila na stranicama redbull.com, a koja je svim vozačima značila još jedan razlog za velike snove bila je ona da će se BMX kao sport naći na Olimpijskim igrama 2020.

Marina Ranteša portal je svrstao na šesto mjesto u konkurenciji devet najboljih svjetskih vozača. Najbolji vozač u Hrvatskoj, dečko čije je omiljeno natjecanje Pannonian Challenge i onaj koji uvijek zabavu nosi sa sobom - sve je to Marin Ranteš. Osim toga, Ranteš se nalazi na 13. mjestu svjetske ljestvice najboljih vozača, kojih je više od 200, a s 22 godine pred sobom ima svjetlu budućnost i dovoljno vremena da ostvari snove.

- Puno mi znači ovo priznanje i to mi je poticaj da mogu biti još bolji nego sada. Do kraja sezone očekuju me natjecanja u Kanadi, od 16. do 19. rujna i u Kini sredinom listopada nakon čega mi završava sezona. Očekivanja su da na oba natjecanja plasiram u finale, a u tom dijelu dat ću sve od sebe. Osjećam se odlićno, spreman sam i jedva čeka da nastupim - rekao je Ranteš, kojeg ovaj vikend očekuje natjecanje u Francuskoj, koje će biti na krovu jedne zgrade.