Dino Kresinger donio je vodstvo varaždinskoj momčadi Foto: Krešimir Đurić

Varaždin odigrao u Osijeku s istoimenim domaćinom bez pobjednika

| 17.10.2016. u 16:45h | Objavljeno u Sport

U utakmici 9. kola Treće HNL Istok danas je na igralištu Olimpije momčad Varaždina s domaćim Osijekom odigrala bez pobjednika 1:1. Poveli su Varaždinci u 16. minuti, golom Dine Kresingera, a Osijek je izjednačio golom Mihaela Žapera u 34. minuti iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca.

U završnici susreta Šafarić je pogodio vratnicu u 85. minuti, a Čelić je u posljednjim trenucima susreta, sa šest metara od gola, promašio stopostotnu prigodu. Ovo je drugi neriješeni rezultat Varaždina u ovom prvenstvu.

- Domaćin je vrlo dobra, mlada momčad, rastrčana, a mi nismo bili pravi, moramo bolje odigrati na gostovanju jer ganjamo prvo mjesto i bolje odgovoriti na čvrstu agresivnu igru. Nismo imali ni sreće jer imali smo dvije prilike u završnici susreta, a konačan rezultat je realan. Još nismo izgubili ove sezone - naglasio je trener Varaždina Miljenko Telebar.

 

U sljedećem,10.  kolu koje je na rasporedu u subotu, Varaždin, vodeća momčad lige, će ugostiti sastav Vukovara 1991, a utakmica će početi u 15 sati