Varaždin u subotu očekuje neugodno gostovanje kod Šibenika Foto: Krešimir Đurić

U Varaždinu se nadaju nastavku pozitivnog niza u Šibeniku

| 1.12.2017. u 23:02h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon što su u prošlom 18. kolu, u svom najboljem izdanju ove sezone na domaćem terenu ove sezone, pobijedili momčad Gorice 3:0 (1:0), nogometaši Varaždina pokušat će u subotu, 2. prosinca, u Šibeniku nastaviti pozitivan niz.

- Veseli me ne samo pobjeda nad Goricom, već način na koji smo došli do nje.  Znao sam prije da možemo bolje i to smo prošle subote i pokazali - naglasio je trener Varaždina Mario Kovačević.

U Šibeniku Kovačević neće imati na raspolaganju Glavicu, koji je sakupio tri žuta kartona, kapetan Šimek ima problema s ozljedom i najvjerojatnije neće moći zaigrati, kao ni odprije ozlijeđeni Vuk, Petrović i Prahić.

- Njih će zamijeniti, drugi, spremni igrači, a nećemo mijenjati svoj stil igre. Odlazimo odigrati hrabro i vjerujem da možemo ostati neporaženi u posljednjoj utakmici ove godine - zaključio je Kovačević. Utakmica u Šibeniku, u sklopu 19., posljednjeg jesenskog kola u Drugoj HNL igrat će se u subotu od 13 sati i 30 minuta.

Parovi 19. kola Druge HNL:

2.12.13.30: Šibenik s.d.d. - Varaždin, GNK Dinamo II - Dugopolje, Sesvete - Novigrad, Kustošija - Hrvatski Dragovoljac, Solin - HNK Gorica, 3.12.13.30 HNK Hajduk II - Lučko