ilustracija

U Međimurju se bez gledatelja neće igrati utakmice županijskih nogometnih liga

| 28.10.2020. u 09:10h | Objavljeno u Sport

Na sinoćnjem Izvršnom odboru Međimurskog nogometnog saveza jednoglasno je donijeta odluka da se predstojećeg vikenda ne igraju utakmice županijskih nogometnih liga.

- Odgođeno kolo igrat će se, ako to situacija dozvoli, 18. studenoga. Što se tiče utakmica koje bi se trebale igrati za vikend 7. i 8. studenoga razmotrit će se situacija, preporuke i odluke Stožera civilne zaštite te se nakon toga i donijeti odluka. Ako će sve biti u redu ima izgleda da se prvenstvo nastavi tog vikenda - rekao je za naš portal tajnik Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović.

- Prije sjednice Izvršnog odbora našeg Saveza razgovarali smo s predstavnicima klubova koji se natječu u županijskim ligama, a njihov stav je bio da nisu voljni igrati prvenstvene utakmice bez gledatelja. Svjesni smo da je to amaterski nogomet i da su prihodi tih klubova, između ostalog, prodane ulaznice i zarada koja se ostvari na šanku prodajom pića, s time da moram naglasiti da zahvaljujući izjednačenosti u ligama naši klubovi imaju dosta dobru posjetu. Sada, kada bi se utakmice igrale bez gledatelja klubovi bi ostali bez tih prihoda pa smo im ovom odlukom izašli u susret - zaključio je Jambrović.