U derbiju 9. kola Prve HRL Sjever Vidovec večeras dočekuje Bjelovar

| 19.11.2017. u 09:46h | Objavljeno u Sport

Derbi 9. kola 1. HRL Sjever između Vidovca i Bjelovara igrat će se danas, s početkom u 18 sati u dvorani u Vidovcu. Ekipa Vidovca susret dočekuje na odličnom četvrtom mjestu, kojeg dijele s Medveščakom. Danas im u goste dolazi bivši europski prvak Bjelovar, višestruki prvak bivše države, tada pod imenom Partizan. Bjelovar je klub velike rukometne tradicije, a u Vidovec dolaze s drugog mjesta,s tri boda prednosti pred Vidovcem.

Iza Vidovčana su dva poraza, neočekivani u kupu protiv Ivanca, i donekle očekivani protiv vodećih Ruda, gdje su se rukometaši Vidovca solidno držali. Sada stiže još jedan favorit, a trener Igor Senečić neće moći računati na važne karike u svojoj ekipi, Jeftića i Melnjaka, dok i Težak ima problema s ozljedom.

Vidovec je već ove godine pobijedio jednog od favorita za naslov, križevački KTC, ali ove nedjelje će to biti prilično teško.

- Imamo kadar kakav imamo, svi dečki koji su na raspolaganju će sigurno dati sve od sebe. Bitno nam je da damo svoj maksimum, a uz podršku naše vjerne publike da pokušamo iznenaditi – istaknuo je Igor Senečić, trener Vidovca.