Stefani Hrman i Teo Patačko, par SPK Varaždin Foto: SPK Varaždin

Tri prva i jedno drugo mjesto za SPK Varaždin na Trofeju grada Bjelovara

| 27.3.2017. u 10:32h | Objavljeno u Sport

Održan je bodovni turnir u sportskim standardnim i latinsko-američkim plesovima "Trofej grada Bjelovara", a u organizaciji Sportskog plesnog kluba "H8" iz Bjelovara i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

U prepunoj dvorani u Bjelovaru plesni parovi iz 18 sportskih plesnih klubova natjecali su se za naslove najboljih u 7 starosnih kategorija: mlađi osnovci, osnovci, mlađa mladež, mladež, starija mladež, odrasli i veterani.

Iz Sportskog plesnog kluba "Varaždin" nastupila su 2 plesna para i na zadovoljstvo varaždinskih navijača oba plesna para ušla su u finale, a osvojena su 3 prva mjesta i jedno drugo mjesto.

Naslove pobjednika natjecanja u latinsko-američkim plesovima tako su osvojili Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji mlađa mladež i Mihael Međeral i Margareta Obadić u kategoriji starija mladež.

U standardnim plesovima prvi su ponovo bili Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji mlađa mladež, dok su drugo mjesto na pobjedničkom postolju zauzeli Mihael Međeral i Margareta Obadić u kategoriji starija mladež.

Osim nastupa na domaćoj sceni plesači Sportskog plesnog kluba "Varaždin" imali su i međunarodni nastup u Italiji, točnije, sportski plesni par Jurica Kavran i Tihana Vusić natjecali su se na prestižnom međunarodnom turniru "Trofeo Colombo" u Pieve Di Cento i ostvarili vrlo zapažen rezultat.

U izuzetno jakoj i brojnoj međunarodnoj konkurenciji plesnih parova Jurica i Tihana osvojili su fantastično 4. mjesto u standardnim plesovima, dok su u latinsko-američkim plesovima bili 17. od 82 plesna par što je obzirom na brojnost plesnih parova i jačinu konkurencije vrlo vrijedan rezultat.

Ostvareni rezultati odraz su izuzetno kvalitetnog rada u Sportskom plesnom klubu "Varaždin", ali isto tako i talenta mladih varaždinskih plesača, a u globalu i interesa ovog dijela Hrvatske za ples i sportski ples.