Trener Varteksa Želimr Orehovec Foto: Krešimir Đurić

Trener Varteksa Želimir Orehovec uoči nastavka proljetnog dijela sezone

| 9.3.2021. u 08:32h | Objavljeno u Sport

Momčad Varteksa su u odnosu na jesenski dio sezone napustili prvi strijelci momčadi Josip Golubar i Tihomir Šoštarić (svaki je postigao po 8 golova), a trener Želimir Orehovec više neće moći računati ni na Solomuna, Mastena, golmana Pozdera, dok će zbog ozljede, najvjerojatnije, izvan konkurencije za sastav tijekom proljetnog dijela biti i Dominik Matučec. Iako se nagađalo da bi i Ivan Režić mogao u potragu za novom sredinom, ovaj iskusni igrač će ipak i u proljetnom dijelu sezone nositi dres Varteksa.

Došli su Hrvoje Kudumija,stoper, koji je ponikao u Slaven Belupu, a jesenski dio prvenstva odigrao je za Dinamo iz Domašinca, te napadači Luka Vajagić iz Podravine, napadač Sven Jazbec iz Dubravke Zagorac i dosadašnji igrač Omladinca iz Novog Sela Rok Luka Petrinec, dok je na posudbu iz Varaždina do kraja sezone došao Kesse Patrick Junior Osei.

Prema riječima trenera Želimira Orehovca već u prvom trening susretu protiv Jalžabeta Kesse je postigao 3 od 5 golova Varteksa i najavio da bi mogao biti pojačane.

- U nastavku sezone imamo dva cilja. Jedan od njih je da uspijemo ovaj dio prvenstva, uoči doigravanja, završiti među prvih šest momčadi na tablici, a što bi nam garantiralo nastup u play offu za prvaka - rekao je trener Orehovec.

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti.....

Označeno u