Ekipu Kitro Varaždina u subotu u dvorani na Dravi očekuje novi derbi Foto: Krešimir Đurić

Trener Ivica Đolonga nakon pobjede nad Novim Zagrebom i derbija s Dinamom

| 27.3.2017. u 18:55h | Objavljeno u Sport

Nakon odlične utakmice protiv OK Novi Zagreb, u kojoj su odbojkašice Kitro Varaždina pobijedile rezultatom 3:1, trener varaždinske ekipe Ivica Đolonga bio je očekivano zadovoljan igrom i ostvarenim rezultatom.

 - Vrlo smo sretni s ovom pobjedom i tri boda protiv odličnog suparnika u njihovoj dvorani. Ekipa Novog Zagreba se u drugom dijelu sezone dodatno pojačala sa nekoliko igračica i prije dva kola uvjerljivo svladala vodeći Karlovac. Ipak naše su djevojke odlično ušle u utakmicu. Maksimalno koncentrirano u svim elementima odbojkaške igre a najviše na servisu kojim smo potpuno dominirali. Na kraju 25:14.- rekao je trener Ivica Đolonga.

- Drugi set je bio vrlo izjednačen uz puno bolju igru domaćina za 23:25 i 1:1. Treći set je bio meni najbolji na ovoj utakmici jer smo sa nekoliko kjučnih obrana napravili razliku za 25:21 i opet naše vodstvo. Četvrti set ponovno puno bolja igra domaćina, malo više naših grešaka i kad je već izgledalo da će se igrati peti set pri rezultatu 18:23 opet serija sjajnih servisa i preokret za konačnih 25:23 i pobjedu 3:1. Sve djevojke su odradile odličan posao na ovoj utakmici. Svaka je u nekom segmentu igre dala svoj doprinos pa ne bi nikoga isticao posebno. Velika pobjeda i odlična najava za novi derbi protiv ekipe OK Dinamo u subotu u 16.30 sati u dvorani na Dravi - zaključio je trener Đolonga.