Nogometaši ludbreške Podravine nakon tri kola imaju maksimalni bodovni učinak Foto: Krešimir Đurić

Treća uzastopna pobjeda Podravine, danas u Ludbregu svladana Sloboda

| 2.9.2017. u 19:36h | Objavljeno u Sport

Golom Renata Sakača u 44. minuti susreta momčad Podravine pobijedila je danas na svom stadionu u Ludbregu, pred oko 200 gledatelja, sastav Slobode rezultatom 1:0, u utakmici 3. kola Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždina. Ludbreška Podravina ima stopostotni učinak na početku novog prvenstva i za sada je najuspešniji klub u ligi od županijskih predstavnika.

- Najvažnije od svega su tri boda. Bilo je teško u nadmetanju s ekipom u kojoj osam igrača igraju obranu i svoju priliku čekaju iz kontranapada. Igrali smo dosta oprezno, da nam ne prodaju poneki kontranapad. Diktirali smo ritam utakmice i 80 posto utakmice igra je bila na njihovoj polovici terena. Nije to bila gledljiva utakmica, jer je viđeno malo šani. Imali smo više prilika od njih, oni su imali jednu šansu i zasluženo smo pobijedili - komentirao je nakon utakmice trener Podravine Velimir Špikić.

Danas su odigrana još dva susreta. Nedelišće je kao domaćin s 2:0 pobijedilo Slogu (Č), a Rudar je u Prelogu pobijedio domaći Mladost Komet 1:0.
Sutra, od 17 sati, igrat će se preostale utakmice 3. kola Četvrte lige, u kojima će Nedeljanec ugostiti Polet (SMnM), Dinamo u Družbincu dočekuje Novi Marof, Bednja će biti gost Pušćina.

Županijski derbi igrat će se u Jalžabetu između istoimenog domaćina i Zelengaja, dok će u Dunjkovcu Međimurec ugostiti Plitvicu iz Gojanca.