Trener Varaždina Samir Toplak Foto: Dražen Novosel

Toplak: Vjerujem da ćemo se na dostojan način oprostiti od naše publike

| 16.7.2020. u 12:10h | Objavljeno u Sport

U sklopu 35.,pretposljednjeg kola u HT Prvoj ligi momčad Varaždina će u subotu na Gradskom stadionu u Varaždinu od 18 sati i 55 minuta ugostiti sastav Osijeka. Varaždin u ovaj susret ulazi bez imperativa rezultata, s obzirom na to da je pobjedom u Velikoj Gorici u prošlom kolu momčad trenera Samira Toplaka i matematički osigurala ostanak u najelitnijem društvu, bez dodatnih kvalifikacija, dok se sastav iz Gradskog vrta bori za drugo mjesto na tablici, koje vode u kvalifikacije za Ligu prvaka.

- Očekujem dobar Varaždin. Bacili smo sav teret s leđa, ali i dalje želimo biti dobri, hoćemo pobjeđivati pa i takvog suparnika kao što je Osijek, koji ima pritisak rezultata. Znam kako parirati Osijeku, koji je individualno jako dobra ekipa, koja ti, ako želiš, dozvoljavati igrati i možeš ih pobijediti. Ako ćemo biti konkretni u izlasku prema naprijed i u zoni završnice sigurno je da možemo puno toga očekivati - naglasio je Toplak.

Zbog ozljede leđa u sastavu Varaždina neće biti Teklića,koji neće biti na raspolaganju do kraja sezone, odnosno u preostale dvije utakmice,dok su ostali igrači zdravi i konkuriraju za subotnji susret. Od tri ovosezonska prvenstvena susreta dva su završila bez pobjednika (2:2 i 1:1), dok je posljednja utakmica odigrana u sklopu 26. kola odigrana na stadionu u Gradskom vrtu završila pobjedom Osijeka 2:0.

- Nedostaje nam još pobjeda protiv Osijeka. Vjerujem da će na tribinama biti dobra atmosfera i da će se okupiti dosta gledatelja te da ćemo se mi od naše publike oprostiti na dostojan način,ali mislim da su igrači zaslužili veliki pljesak na kraju ove sezone. Očekujem lijepu subotu i dobru igru svoje momčadi i lijep završetak varaždinske priče - zaključio je Toplak.