Prošlogodišnji rezultati su Dretar Karić i Mužinić doveli do šestog uzastopnog naslova najuspješnije ekipe u sportu osoba s invaliditetom

Stolnoteniski par Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić najbolja ekipa u 2017.

| 10.2.2018. u 13:44h | Objavljeno u Sport

Nagradu za najuspješniju ekipu sportaša osoba s invaliditetom ponovo su dobile stolnotenisačice Splićanka Anđela Mužinić i Kneginšćanka Helena Dretar Karić koje su osvojile zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Sloveniji, te srebrnu medalju na Svjetskome prvenstvu u Slovačkoj, što ih je dovelo do šestog uzastopnog naslova najuspješnije ekipe u sportu osoba s invaliditetom.

Svečanost Hrvatskog paraolimpijskog odbora na kojoj su dodijeljene nagrade i priznanja najboljim sportašima osobama s invaliditetom za 2017. godinu održana je sinoć, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Osvajačica zlatne medalje u skoku u dalj na Svjetskome prvenstvu u Londonu Mikela Ristoski i osvajač srebrne medalje na Svjetskom i Europskom prvenstvu u taekwondou Ivan Mikulić proglašeni su najboljim hrvatskim sportašima s invaliditetom za 2017. u izboru Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO).