STK Starr očekuje dvoboj protiv trećeplasirane ekipe Superlige iz Osijeka Foto: STK Starr

STK Starr očekuje dvoboj protiv trećeplasirane ekipe Superlige iz Osijeka

| 23.2.2018. u 11:59h | Objavljeno u Sport

STK Starr u subotu dočekuje ekipu STK Vodovod Osijek u sklopu 15. kola HEP Superlige. Ovom pobjedom Varaždinci bi osigurali nastup u play off-u.
STK Starr je trenutno na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s 26 bodova, samo jedan bod manje od prvoplasirane ekipe STK Libertas Marinkolor, dok su Osječani na trećem mjestu s 24 osvojena boda. Ekipa Vodovoda sastavljena je od iskusnih igrača koji su u prvom dijelu sezone pobijedili i aktualnog prvaka STK Libertas 4:3, ali su izgubili od Varaždinaca 4:1.

- Ovo nam je povratak u dvoranu u kojoj smo počeli naš put prema vrhu Superlige. Za dvoranu u TTS-u vežu nas lijepe uspomene. Ovdje smo i organizirali naše prve turnire i organizirali prve live stream prijenose. Vlasnici i osoblje TTS-a bili su nam uvijek pri ruci, kada je to trebalo. Želimo im se ovom prilikom zahvaliti vrhunskom stolnoteniskom priredbom. Pobjeda nad Osijekom već bi nam dobro otvorila vrata play off-a. Želja nam je ponovo ući u finale i naravno osvojiti titulu najboljih u Hrvatskoj, a ovaj susret je prava uvertira za to. Pozivam sve ljubitelje stolnog tenisa da dođu u subotu u 11,30 u TTS Sport centar i podrže nas na našem putu prema vrhu, a za uzvrat ponudit ćemo im odličan stolni tenis - najavio je Ronald Ređep, predsjednik i igrač STK Starra.