Sudionici osnivačke skupštine Orjentacijskog kluba Varaždin

Karmen Holenda predsjednica novoosnovanog Orijentacijskog kluba Varaždin

| 24.10.2015. u 19:02h | Objavljeno u Sport

U školskoj sportskoj dvorani u Graberju, u prostorijama Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, jučer je održana osnivačka skupština Orijentacijskog kluba Varaždin.

Za predsjednicu kluba je izabrana Karmen Holenda, za dopredsjednicu Sandra Šenkiš, za tajnika Srećko Radulović, a za članove Upravnog odbora Monika Dominko i Marija Kirić. Za likvidatora kluba je izabrana Karmen Holenda.

Osnivačka skupština bila je kruna rada Inicijativnog odbora za osnivanje orijentacijskog kluba u Varaždinu. Na skupštini je usvojen statut kluba usklađen sa novim Zakonom o udrugama , izabran Upravni odbor i likvidator kluba.

U programu rada do kraja 2015. godine predviđena je registracija kluba, prijava Državnom zavodu za statistiku i Ministarstvu financija, učlanjivanje u Hrvatski orijentacijski savez i Savez sportskih udruga grada Varaždina, održavanje predavanja o orijentaciji i učlanjivanje u klub. U Šestoj osnovnoj školi će se srijedom od 17 do 18 sati održavati prijave, učlanjenja i okupljanja članova kluba.