Dopredsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek Foto: Dražen Novosel

Slaže se momčad za prvo mjesto u Trećoj HNL Istok

| 25.6.2016. u 15:46h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Uprava varaždinskog trećeligaša obavila je preliminarne razgovore s nekoliko igrača i vrlo su blizu da u klub dovedu Nikolu Šafarića, Ivana Režića i Gordana Golika.

Igrači su pokazali da postoji interes za dolazak, čime bi se realizirala naša želja da se za sljedeću sezonu stvori sastav s bivšim igračima nekadašnjeg prvoligaša Varteksa, iskusnijim igračima, momčad koja bi mogla biti favorit u Trećoj HNL Istok. Naš je cilj i jedina zadaća da što prije izborimo igranje u Drugoj ligi. Osim sa Šafarićem, Režićem i Golikom razgovaramo s još nekoliko igrača i nadamo se da ćemo imati jako dobru momčad za sljedeću sezonu – rekao je dopredsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek. Napomenuo je da će Jertec i Jagačić i naredne sezone ostati u momčadi. Osim što se razgovara s igračima, jedno od važnijih pitanja je i tko će biti trener Varaždina u novoj sezoni, jer je Miljenko Telebar označen kao privremeno rješenje do kraja sezone.

Najkasnije do kraja ovog mjeseca moramo iznjedriti jedno ime, a razgovaramo s više kandidata za klupu Varaždina – ističe Cvek te naglašava da su se, kako bi pomogli klubu, angažirali i bivši igrači i treneri Zlatko Dalić, Branko Ivanković...

Za razliku od prije sedam mjeseci, kada smo preuzeli klub, sada su se u ovu priču uključili Dalić, Ivanković, Vugrinec, Tomislav Vrbnjak..., koji svojom stručnom i materijalnom pomoću, poznanstvima koje imaju, stvaraju pretpostavke da bi se stvorio kvalitetniji Varaždin. Optimist sam i siguran sam da ćemo složiti ekipu koja će ići na prvo mjesto – zaključio je Cvek.