Martin Vugrinec vodeći je u ukupnom poretku Alpe Adria prvenstva, a pobjednika sezone odlučt će posljednje utrke na Grobniku

Sjajna pobjeda Martina Vugrinca i u današnjoj drugoj utrci na Pannoniaringu

| 30.7.2017. u 11:47h | Objavljeno u Sport

Noomarofski motociklist Martin Vugrinec pobijedio je i u današnjoj drugoj utrci u klasi Superstoc600 na Pannoniaringu u Mađarskoj, u sklopu Alpe Adria prvenstva. I današnja je utrka bila podjednako zanimljiva kao i jučerašnja, vodila se borba od početka do kraja utrke.

Martin Vugrinec osvojio je drugu utrku nakon što je bio treći uoči posljednjeg kruga, koji je bio presudan u ovoj utrci. Gerald Jun Gasselbauer bio je prvi uoči posljednjeg kruga, drugi Richard Bodis, Martin Vugrinec treći i Philip Steinmayr četvrti, a razlika između vozača bila je samo nekoliko metara.

U posljednjem krugu Martin Vugrinec ima najbrži izlaz i pobijedio je u drugoj utrci sa samo 0.020 sekundi prednosti ispred Richard Bodisa. Gerald Jud Gasselbauer završio je treći za pobjednikom, za samo 0,362 sekundi. Četvrto je bio Philip Steinmayr iza pobjednika za 0,717 sekundi.

Martin Vugrinec je prvi na listi bodova u ukupnom poretku Alpe Adria prvenstva, uoči posljednje dvije utrke u sezoni, a novi prvak ove klase bit će odlučen na Grobniku.