Dobri nastupi Tene Kovaček rezultirali su pozivom u kadetsku reprezentaciju

Sjajan rezultat članice STK Varaždina Tene Kovaček na turniru u Ljubešćici

| 29.1.2017. u 12:52h | Objavljeno u Sport

Mlada igračica STK Varaždina Tena Kovaček ostvarila je fenomenalan uspjeh na 3. turniru Hrvatskog stolnoteniskog saveza održanom u Ljubešćici. Iako tek prvu godinu kadetkinja u kategoriji starijih juniorki ušla je u finale i ostvarila najbolji rezultat u karijeri.

Već u grupi Tena Kovaček je nagovjestila da je u sjajnoj formi i kao prvoplasirana prošla u glavni ždrijeb. Pritom treba napomenuti da je u grupi pobijedila jednu od najboljih juniorki Hrvatske i drugu nositeljicu turnira Leonu Šantek iz Stk  Aquaestila rezultatom 3-2.

U razigravanju je u četvrtfinalu pobjedila Teu Brnjić iz Dr. Časla rezultatom 3-1. Nakon toga je u polufinalu odličnom igrom pobjedila jednu od najperspektivnijih mladih igračica Europe Hanu Arapović iz zagrebačkog Dr.Časla rezultatom 3-1.  

Nakon velikih pobjeda i teških mečeva Tena je zaustavljena tek u finalu od mnogo iskusnije i starije igračice Eme Marn iz Stk Aquaestila.

Ovaj rezultat spada među najveće uspjehe mlade Tene Kovaček i svakako je poticaj za daljnji rad u matičnom STK Varaždinu. Potvrda dobrog Teninog rada došla je i pozivom u kadetsku reprezentaciju na međunarodnim turnirima u Českoj i Italiji u veljači.