Savjetovanje o načinu upravljanja i korištenju sportskih građevina u vlasništvu grada

| 2.9.2016. u 08:13h | Objavljeno u Sport

Od 1. do 10. rujna provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o dopuni Odluke o načinu upravljanja i korištenja sportskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina.

Kako bi se omogućilo sportskim udrugama da se prijave na natječaje za financiranje dogradnje ili izgradnje sportskih građevina iz sredstava Europskih fondova potrebno je izmijeniti postojeću odluku na način da se ugovori o upravljanju i korištenju sportskih građevina između Grada Varaždina, kao vlasnika građevine i sportske udruge, kao upravitelja sportske građevine  mogu sklopiti na rok duži od predviđenog osnovnom odlukom, ako je to potrebno za prijave na Europske fondove.  

Cilj provođenja savjetovanja je prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga javnosti, obzirom da se Odluka odnosi na pitanja od općeg interesa za dobrobit građana. Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (http://varazdin.hr/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu-2016-godini/) pod rednim brojem 37.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca  zaključno do 10. rujna 2016.  na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti, P. Preradovića 10, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o dopuni Odluke o načinu upravljanja i korištenja sportskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. također putem obrasca.