I trener Hajnšek zapljeskao je rezultatima Sare Kolak Foto: Dražen Novosel

Sara Kolak : Ponosna sam na sebe i prošlih dva tjedna

| 17.7.2017. u 15:19h | Objavljeno u Sport

- Prošla dva tjedna su bila stvarno odlična, najboljih 14 dana u životu, najbolja natjecanja i najbolje serije - rekla je uvodno na današnjem susretu s novinarima u zagrebačkom hotelu Panorama ludbreška bacačica koplja Sara Kolak, analiziravši tri posljednja nastupa na dva mitinga Dijamantne lige, prvo mjesto u Lausanni i drugo mjesto u Londonu, te sinoćnju pobjedu na Europskom prvenstvu U-23.

Govorio je i njen trener Andrej Hajnšek, koji je naglasio da "Sari za ostvarene rezultate skida kapu do poda".  Naša je redakcija jedina iz Županije nazočila ovom događaju, na kojem se Kolak osvrnula i na sinoćnje mlađeseniorsko atletsko prvenstvo u Poljskoj, gdje je uzela zlato.

- Jučeašnje natjecanje bilo mi je jedno od najtežh koje sam do sada imala, jer sam imala ulogu favorita, očekivanja su bila velika, kao i želja, a drago mi je da sam ostala motivirana i da sam se fokusirala na sebe i rezultat je bio odličan. Tri natjecanja, dosta putovanja u dva tjedna i k tome fenomenalni rezultati, stvarno sam ponosna na sebe - zaključila je Kolak, koja je danas potpisala sponzorski ugovor s još jednom tvrtkom.