Sara Kolak (druga lijevo) osvojila je bronačanu medalju na Europskom prvenstvu u Amsterdamu Foto: Amalija Šašek

Sara Kolak: Hvala svima, a posebno Sandri Perković

| 11.7.2016. u 12:34h | Objavljeno u Sport

U prostorijama grada Ludbrega održan je prijem za hrvatska atletičarku Saru Kolak (21) koja je osvojila je brončanu medalju u bacanju koplja na Europskom prvenstvu u Amsterdamu. U finalu je do uspjeha karijere stigla bacivši novi hrvatski rekord od 63.50 m.

-Zahvalila bi se svima, a pogotovo svom gradu Ludbregu i svom klubu u Rijeci. Sandri Perković, koja je uvijek uz mene i bila mi je velika podrška. Zahvalila bi se i svojim roditeljima bez kojih ove medalje ne bi bilo. Još mi nije jasno što se sve dogodilo i nisu se slegle emocije - rekla je Sara Kolak.

Saru Kolak je primio i čestitao gradonačelnik grada Ludbrega Dubravko Bilić i župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Izvanrednu stvar za Ludbreg je napravila Sara. Ona je promovirala naš grad diljem Europe. Svi sada znaju za Ludbreg i za jednu skromnu, pametnu i lijepu građanku našeg grada i ona predstavlja sve nas gdje god da kroči - rekao je gradonačenik, Dubravko Bilić.

Ona je od onih pojedinaca koja pokazuje mladima na koji način se treba raditi i truditi i na koji način se učiti. Ja se nadam da će ubuduće biti sve više takvih primjera koji će mlade sportaše privući na igralište i treninge - rekao je župan, Predrag Štromar.

Galerija slika