Dva neiskorištena sedmerca bila su kobna za momčad Vidovca na sinoćnjem otvorenju nove sezone u 1. HRL Sjever

Rukometaši Vidovca neiskorištenim sedmercima u zadnoj minuti ostali bez bodova

| 16.9.2017. u 09:16h | Objavljeno u Sport

U 1. kolu 1. HRL Sjever sinoć je u Vidovcu domaćin promašio dva sedmerca u zadnjoj minuti, a gosti su s dva gola stigli do vrijedne pobjede.
Vidovec kod kuće teško gubi utakmice, a na ovosezonskoj premijeri stigla im je druga ekipa PPD Zagreba, koja je imala prednost od 5:0 u petoj minuti. Prednost se povećala i na 7:1, ali vidovečki rukometaši se nisu predavali.

Alen Grd je na golu Vidovca svih 60 minuta branio na izuzetno visokoj razini, i državo Vidovec 'u igri' .U 19. minuti prednost Zagreba je bila dva gola 9:7, a tu su prednost gosti održali do poluvremena – 12:14.

U nastavak je Vidovec ušao punom snagom, pokušao sve ne bi li dostigao mladi i rastrčani Zagreb, a domaćini su ih sustigli u 49. minuti, kada je rezultat bio 25:25.  Igra se gol za gol, a minutu i pol prije kraja Dobovičnik je bio strijelac za prvo i jedino vodstvo Vidovca na utakmici (28:27).

Na drugoj strani je Bahtijarević bio precizan za poravnanje, a u idućem napadu Vidovec je stigao do sedmerca, možda i za pobjedu. No, Dobovičnik nije iskoristio sedmerac, a na drugoj strani Bahtijarević svojim sedmim golom dovodi PPD Zagreb 2 u prednost.

Vidovec je imao i posljednju akciju na utakmici, a par sekundi prije kraja dosuđen im je još jedan sedmerac. S istekom vremena loptu je uzeo najefikasniji Vidovčanin Kristijan Štefičar ali vratar gostiju je obranio njegov udarac.

Prilika za bod otišla je u nepovrat, za veliko slavlje mlade ekipe PPD Zagreba 2.  U idućem kolu rukometaši Vidovca gostuju u Virovitici gdje će pokušati potražiti prve ovosezonske bodove.

 

 

Vidovec – PPD Zagreb 2 28:29 (12:14)
Vidovec – Grd, Farc, Zrinski, Trojko 1, Jeftić 6, Težak 1, Štefičar 9, Dobovičnik 6(2), M. Melnjak 2, Varšić, Goričanec, Matučec, Hirš 3, Pajić, Blaži, Hajsok.
PPD Zagreb 2 – Vrbić 1, Purić, Račić 3, Sirotić 2, Panjan, Strbad 2, Bahtijarević 7, Šafranko, Ljubić, Starčević, Turčić 7, Jurman, Vusić 5, Curiš 2, Javor, Kocen.