Momčad RK Ivančica s trenerom Markom Gotalom

Rukometaši Ivančice osvojili prvo mjesto na 7. memorijalu Krešimira Petanjeka

| 29.12.2017. u 12:50h | Objavljeno u Sport

Završen je 7. međunarodni memorijalni rukometni turnir „Krešimir Petanjek“, koji se protekla dva dana igrao u dvorani na Dravi, u organizaciji varaždinske Udruge rukometnih veterana, uz pokroviteljstvo Grada Varaždina i supokroviteljstvo Varaždinske županije.

Turnir se igrao u dvije uzrasne kategorije dječaka rođenih 2004. i mlađih, te rođenih 2006.i mlađih. U svakoj kategoriji nastupilo je po 16 ekipa s više od 650 sudionika iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Podsjetimo, prvog dana turnira, u kategoriji dječaka rođenih 2004. i mlađih, prvo je mjesto osvojio austrijski FC Ferlach, a najbolji županijski predstavnik bio je RK Varaždin, koji je zauzeo četvrto mjesto.

Jučer, u kategoriji igrača rođenih 2006. godine i mlađih prvo su mjesto osvojili rukometaši Ivančice iz Ivanca pod vodstvom trenera Marka Gotala. Ivančica je imala i najboljeg vratara na turniru Dorijana Stančića, a najbolji igrač i strijelac turnira Todor Milisavljević, s 27 postignutih golova je iz drugoplasirane momčadi Kozara Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice iz BiH.

Najboljim sudačkim parom jučerašnjeg dijela turnira proglašni su Anja Jazbec i Dario Heršak. U dva dana turnira odigrane su 64 utakmice, a sve su susrete sudili suci Zbora rukometnih sudaca Varaždina.