Rudar 47: "Krasi nas veliko zajedništvo i sinergija igrača, uprave i navijača" Foto: Marlon Video I Foto Studio

Rudar 47: "Krasi nas veliko zajedništvo i sinergija igrača, uprave i navijača"

| 13.11.2023. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Nakon 12 odigranih kola, završio je jesenski dio sezone u Trećoj ŽNL Varaždin u kojem je Rudar 47 iz Donjeg Ladanja uspio doći do neformalne jesenske titule prvaka s 10 pobjeda i samo dva remija ispred dva najveća konkurenta Udarnika 32 i Klenovnika koji će im vjerojatno i u nastavku prvenstva na proljeće biti najveća opoziciji na putu prema naslovu.

Potajno očekivali vrh

- Potajno smo očekivali da ćemo biti u vrhu, ali nas je isto tako malo iznenadio ostvareni rezultat bez poraza. Ekipa je jako dobra i više manje cijela se momčad bazira na mladim i domaćim igračima. Iako smo potajno željeli ovakav rezultat, dogovorili smo se na početku sezone da ćemo ići iz utakmice u utakmicu i da na kraju zbrojimo bodove - istaknuo je Luka Gašparić, tajnik Rudara 47.

Udarnik 32 i Klenovnik proteklog su vikenda odigrali međusobni ogled, utakmicu 12. kola, koja je zbog obilnih kiša i natopljenog terena, bila odgođena. Na kraju je slavio Klenovnik s 3:0 čime je završio na drugom mjestu sabodom zaostatka, a Udarnik 32 na trećem mjestu sa četiri boda zaostatka za vodećim Rudarom 47.

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...