Članice GK Vindija koje su nastupile na međunarodnom turniru u Mađarskoj Foto: gk vindija

Ritmičarke Vindije uspješne na međunarodnom turniru u Mađarskoj

| 26.5.2017. u 08:49h | Objavljeno u Sport

Nakon uspješno odrađenog Višebojskog prvenstva Hrvatske članice varaždinskog Gimnastičkog kluba Vindija nastupile su na Međunarodnom turniru u mađarskom Pecsuhu, gdje je svaka od varaždnskih ritmičarki osvojila barem po jednu medalju.

Najbolja je bila juniorka u A programu Tamara Artić koja je osvojila 1. mjesto u višeboju i sa 3 rekvizita: obručem, loptom i čunjevima. Leona Pretković, juniorka u B programu osvojila je 4. mjesto u višeboju, 3. mjesto s obručem i 1. mjesto s vijačom.

Lara Domislović, kadetkinja u A programu osvojila je 4. mjesto u višeboju, 3 mjesto s obručem i 1. mjesto s čuinjevima. Druga članica Vindije u istoj kategoriji Elena Košćak zauzela je 9. mjesto u višeboju i s obručem te 4. mjesto s loptom. Sara Crnčec, kadetkinja u B programu osvojila je tri 3. mjesta, u višeboju, s obručem i s loptom.

Održano je 2. kolo kvalifikacija Regije Sjever za Završnicu Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici - B program koja će se održati 3. lipnja u Šibeniku. Za Vindiju su nastupale junirke Kaja Bobek i Leona Pretković, kadetkinje Sara Crnčec i Elena Košćak i u kategoriji mini Paulina Tomašković.

Pretković je osvojila 2. mjesto, Bobek 3. mjesto, Crnčec je podijelila 1. mjesto, Košćak je bila 3., a Tomašković 1. u kategoriji mini te su sve izborile nastup na završnici Kupa Hrvatske.