Novomarofski osnovnoškolci "rasturili" na Županijskom natjecanju u atletici

J.Š./Varaždinske vijesti | 12.4.2017. u 18:32h | Objavljeno u Sport

Učenici i učenice 5. i 6. razreda Osnovne škole Novi Marof, pod mentorstvom Tome Horvata i Tomislava Horvatića ostvarili su na Županijskom natjecanju u Varaždinu najbolje rezultate gotovo u svim disciplinama.

Na natjecanju koje se za sve škole iz Varaždinske županije održalo jučer, 11. travnja, u Varaždinu, a u organizaciji Školskog sportskog saveza Varaždinske županije, Novomarofčani su bili značajno uvjerljivi te osvojili titulu prvaka atletike.

Novomarofski su sedmaši i osmaši već osigurali nastup na Državnom prvenstvu u Splitu, dok pobjedničku ekipu od jučer još čeka poludržavna završnica u Zagrebu.

Naime, Nika Novosel i Mihael Horvat iz OŠ Novi Marof odnijeli su pobjedu u trčanju na 100 metara, na 300 metara prvo mjesto su zauzeli Ida Cesar i Valentino Bečeheli iz OŠ Novi Marof; Iva Smoljanec iz OŠ Novi Marof zauzela je prvo mjesto u trčanju na 600 metara dok je Viktor Igrec iz OŠ Sveti Ilija prvi u trčanju na 800 metara.

U disciplini skok u dalj prvo mjesto zauzeli su Jelena Puškadija i Lovro Sekovanić iz OŠ Novi Marof, u skoku u vis prvo mjesto je pripalo Andrei Vuradin i Tinu Franjčić iz OŠ Novi Marof, u bacanju kugle prvo su mjesto zauzeli Viktorija Valenko i Patrik Plemec iz OŠ Ludbreg, u bacanju vortexa najbolji su bili Isabela Hokman iz OŠ Novi Marof i Luka Šolaja iz OŠ Ludbreg, dok je u ukupnom poretku štafete najbolje mjesto pripalo OŠ Novi Marof.

Detaljnije rezultate možete pogledati ovdje.

 

 

Galerija slika