Rasplet po skupinama na turniru u N. Marofu, 1.siječnja osmina finala

| 28.12.2017. u 15:56h | Objavljeno u Sport

Posljednji su dani razigravanja po skupinama u seniorskom i veteranskom dijelu turnira na „Knauf Insulation Ožujsko kupu“ u Novom Marofu. Osminu finala kod seniora već su osigurali zagrebački Big Bang, branitelj turnira Oštrek gradnja & Ropox, ŠD Remetinec, sesvetski Prestige i zagrebački NC Pulse, pa tih pet ekipa slovi kao glavni favoriti za osvajanje.

Sutra, 29. prosinca na rasporedu je šest utakmica kod veterana. Program od 19 sati otvaraju ekipe ŠDR Ključ i Zvona i prijatelji, slijede utakmice CB Mozart iz Vrbovca i IPA Varaždin, Bilić Erić SecurityPetkom u 6, CB Lea & Vajdić i Prijatelji – Transporti Posavec, CB Brk-IPA Varaždin, a dan zatvaraju u 21 sat CB Best i Hudek Trgotrans.

U subotu, 30. prosinca dan otvaraju CB Sloboda i Baka Gojanec revijalnom utakmicom budući da ni jedna ni druga ekipa nisu izborile osminu finala. Slijedi veteranski susret između ekipa CB Brk i CB Mozart. Rasplet će se tako situacija u skupini F.

Naime, Elfo trgovine i servis i Čmela i prijatelji imaju po šest bodova, dok su Art Metali Junajted dosad osvojili devet bodova, a samo prve dvije ekipe idu u osminu finala. Prave poslastice bit će utakmica Elfo trgovine i servisa i Art Metala Junajted, kao i Elfo trgovine i servis te ekipe Čmela i prijetelji. Črešnjevo traži prolaz pobjedom protiv vodeće ekipe grupe D – Klub 75 iz Kotoribe.

Mjesto u osmini finala traže CB Royal i Stolarija Žeger i prijatelji, dok će revijalni susret odigrati Limarija Gužvinec i MNK Ljubešćica. Na rasporedu su još tri veteranska susreta. Sastaju se Bilić Erić Security i Hudek Trgotrans, MNK Ljubešćica i Novi Marof te Bilić Erić Security i CB Best.

U ponedjeljak, 1. siječnja na Novu godinu igrat će se utakmice osmine finala kod seniora te još dvije utakmice po skupinama kod veterana. Igrat će ŠDR Rekreativo i IPA Varaždin te NK Novi Marof i Transporti Posavec.