Prvi poraz nogometaša Varaždina u Trećoj HNL Istok

| 29.10.2016. u 17:01h | Objavljeno u Sport

U susretu 11. kola Treće HNL Istok danas je u Đakovu domaća Croatia Đakovo pobijedila vodeći sastav lige, momčad Varaždina rezultatom 2:1, poluvrijeme 2:0.

Prvi gol domačin je postigao u 18. minuti iz kaznenog udarca a strijleac je bio Josip Milardović, dok je na 2:0 povisio Ivan Bogdanvić u 20. minuti nadmetanja. Gol za Varaždin, kojemu je ovo prvi poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva, postigao je Josip Golubar u 78. minuti susreta.

- Dva smo gola primili u kratkom vremenu i naikon 2:0 imali inicijativu, ali nije išlo, sve do pod kraj kada smo smanjili na 2:1. Imali smo posjed lopte i šanse, međutim zaostatak od 2:0 je puno kod ekipe koja u svojim redovima ima iskusnog Milardovića, koja zna krasti vrijeme i ima laganu pomoć suca. Generalni je problem da mi danas nismo bili pravi i da neke situacije moramo bolje reagirati i naviknuti se na takvo suđenje - komentirao je trener Varaždina Miljenko Telebar prvi poraz svog sastava.

Zbog ozljeda varaždinska je momčad u današnjem susretu imala samo tri igrača na klupi za pričuve. U sljedećem kolu vodeći Varaždin će na svom stadionu u subotu, 5. studenog u 14 sati, ugostiti Mladost iz Ždralova.