Prvenstvo Hrvatske u orijentaciji sutra u Varaždinu

| 14.10.2016. u 20:07h | Objavljeno u Sport

Nakon trkača, hodača, biciklista, vatrogasaca i atletičara grad Varaždin ugostiti će sutra, 15. listopada, i najbolje orijentaciste u Hrvatskoj na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u orijentaciji u kategoriji Sprint. Trka za prvenstvo Hrvatske ujutro sa startom u 11 sati i još jedna utrka poslijepodne u 15.30 sati bodovati će se i za Sprint Kup Hrvatske.

Potražnja za kontrolnim točkama pomoću kompasa i nove orijentacijske karte, koju su izradili članovi OK "I.Merz", odvijati će se u središnjem dijelu grada Varaždina.

Organizatori natjecanja su Orijentacijski klub "I.Merz" iz Zagreba i Orijentacijska sekcija Hrvatskog planinarskog društva "MIV" iz Varaždina, čiji članovi se natječu za OK "I.Merz".

Na natjecanju se očekuje preko 100 najboljih orijentacista iz cijele Hrvatske. Prijave natjecatelja i cilj trka biti će kod Stančićevog trga!

Građani i turisti koji će taj dan posjetiti Varaždin imati će tako priliku vidjeti zanimljive trkače koji će po gradu, parkovima i starom gradu sa kartom u ruci pokušati u što kraćem vremenu pronaći sve kontrolne točke.