Ivan Sokser doveo je Varteks u vodstvo u 46. minuti nadmetanja Foto: facebook NK Varteks

Poraz Varteksa, uz isključenje dva igrača, Zelengaj učinkovit protiv Slobode

| 4.6.2017. u 20:43h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U utakmici 29., predposljednjeg kola u MŽNLČakovec - Varaždin momčad Varteksa je danas na svom terenu u Jalkovcu izgubila od Međimurca 5:1, a utakmicu su obilježila dva crvena kartona domaćim igračima, Manuelu Juriću u 58. i Goranu Spasiću u 72. minuti nadmetanja. Vodeći gol na susretu postogao je igrač Varteksa Ivan Sokser u 47. minuti nadmetanja, nakon čega su gosti postigli pet golova i to u 52.,65.,75.,77. i 90. minuti nadmetanja.

Nedeljanec je kao domaćin izgubio od Mladost Kometa iz Preloga 2:1. Gol za Nedeljanec postigao je Petar Kocijan u 75. minuti susreta, izjednačivši rezultat na 1:1, a konačnih 2:1 gosti su postavili u 80. minuti iz kaznenog udarca.

Zadrugar je na svom terenu odigrao 2:2 sa Slogom iz Čakovca, a golove za domaćina postigli su Allen Vucković i Dario Prlog. U županijskom derbiju u Novom Marofu istoimeni domaćin i Plitvica iz Gojanca odigrali su 3:3, iako su na poluvremenu gosti imali vodstvo od 3:1.

Strijelci za Novi Marof bili su Igor Beštek, Sebastijan Štriga i Marko Pavlović u 65. minuti za konačnih 3:3 , dok su za goste strijelci bili Luka Tomašić, Dario Horvat i Jošua Horvat.

Jalžabet je na svom terenu izgubio od Nedelišća 3:0, a golovi su postignuti u drugom dijelu. Zelengaj je na svom terenu čak sa 7:1 pobijedio Slobodu. Po dva su gola posigli Vedran Vrbanić, Valentino Mlakar i Mario Žitnjak, a jednom se među strijelce upisao Patrik Đunđek.