Trener GRK Varaždina 1930 Damir Turković kao i svi tereni ove sezone ima velikih problema s pripremom igrača zbog epidemiološke situacije Foto: Krešimir Đurić

Ponovno odgođena utakmica Dabrova i Dubrovnika, ali i susret u Sesvetama

| 8.12.2020. u 12:12h | Objavljeno u Sport

U varaždinskoj Areni večeras se u 18 sati trebala igrati odgođena utakmica 6. kola Paket 24 Premijer rukometne lige između GRK Varaždina 1930 i Dubrovnika, međutim, susret se ponovno neće odigrati i to zbog zaraze koronavirusom u redovima sastava Dubrovnika.

Dabrovi su u subotu u sklopu 12. kola trebali gostovati kod Sesveta, ali se sukladno današnjem dopisu iz kancelarije HRS-a od povjerenika za natjecanje Ante Ančića ni taj susret neće igrati zbog aktualne epidemiološke situacije u redovima Sesveta, što znači da će momčad GRK Varaždina biti slobodna do odigravanja prve od četiri odgođene utakmice iz ovog dijela prvenstva, s obzirom da je 12. kolo posljednje koje se trebalo igrati u ovoj kalendarskoj godini.

GRK Varaždin treba odigrati odgođene utakmice s Dubrovnikom i Dubravom na svom terenu, te Spačvom, Porečom i Sesvetama u gostima.