Podravina s Mladosti, Varaždin kod Višnjevca

| 26.3.2016. u 08:12h | Objavljeno u Sport

U Trećoj HNL Istok danas će se od 15 sati igrati utakmice 20. kola. Podravina će na svom stadionu dočekati Mladost iz Ždralova, a za Ludbrežane susret dolazi nakon boda osvojenog u prošlom kolu u Bijelom Brdu protiv BSK-a.

- Pohvala cijeloj momčadi na prikazanoj igri protiv kvalitetne ekipe BSK-a. Možemo žaliti za sva tri boda, jer imali smo četiri - pet izglednih prilika za postizanje pogotka, a s druge strane strane postavili smo čvrst blok i domaći nam nije mogao ugroziti gol. Pohvala cijeloj momčadi na prikazanoj igri, sve smo odradili kako treba, a opet smo dokazali da se možemo nositi sa svima u ligi, iako smo išli bez četvorice igrača na put. Kod kuće trebamo sve utakmice pobijediti da možemo mirno ići u svaki drugi susret, pa tako i u današnjem ogledu protiv Mladosti - naglasio je trener Podravine Josip Gavranović.

Momčad Varaždina u prošlom je kolu na svom stadionu došla do prve pobjede ovog proljeća, svladavši jednog od kandidata za naslov prvaka momčad Marsonije iz Slavonskog Broda, a danas će Varaždinci bii gosti Višnjevca.

- Disciplinom smo došli do pobjede, a osim drugog gola imali smo još tri situacije jedan na jedan, koje nismo realizirali. Gol smo primili iz vlastite greške i zbog neikustva, no na kraju smo zasluženo pobijedili. Nadam se da je ovo najava boljih rezultata, pripremali smo se za Višnjevac i idemo napraviti kod njih najviše što se može - rekao je trener Varaždina Mario Ružić.

Svi parovi 20 kola: Marsonia - BSK, Podravina - Mladost, Slavija - Mladost A, Međimurje - Oriolik, HNK Đakovo Croatia - Koprivnica, Belišće - Slavonija, Bjelovar - HNK Vukovar 1991 i Višnjevac - Varaždin.