Podravina deklasirala N. Marof, Bednja slavila u Gojancu, uspješni gosti Zelengaj i Nedeljanec

| 1.5.2018. u 19:53h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Utakmice 23. kola odigrane su danas u Četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin. U jednom od dva županijska derbija Bednja je u Gojancu svladala Plitvicu 2:0, golovima Ante Kuljia u 54. i 72. minuti nadmetanja. U 87. minuti Plitvica, kojoj je danas na klupi debitirao trener Dragutin Posavec, je imala kazneni udarac koji nije realizirala.

U Ludbregu je Podravina pobijedila Novi marof 5:1. Dva je gola postigao Renato Sakač, a po jednom su mrežu Novog Marofa pogađali Dejan Kučko, Nikola Međimorec i Ivan Međimorec. Gol za goste postigao je Josip Sabolić.

Zelengaj je pobijedio u Slakovcu domaću Slobodu 2:1,iako su od 13. minute imali igrača manje na terenu jer je isključen Igor Vrbanić, zbog udaranja suparničkog igrača u prekidu igre. Oba gola za Zelengaj postigao je Ernest Horvat u drugom dijelu.

Nedeljanec je s 4:0 pobijedio u Prelogu Mladost Komet. Golove su postigli Dominik Matučec, Petar Rog, Emanuel Škvarić i Jurica Buden. Jalžabet je na svom terenu poražen od Dinama 2:0, Rudar je svladao Polet (SMnM) 2:0, Međimurec je bio bolji od Sloge (Č) 4:1, a Pušćine od Nedelišća 6:0.