U županijskom derbiju u Gojancu slavio je Zelengaj Foto: Mario Šamec

Pobjede Jalžabeta, Varteksa i Zelengaja

| 20.3.2016. u 17:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 18. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec - Varaždin danas je u Jalžabetu istoimeni domaćin, vodeći sastav lige, pobijedio Naprijed iz Cirkovljana 2:1, poluvrijeme 2:0, golovima Davora Amanovića u 36. i Marka Hruška u 45. minuti susreta. U nervoznoj utakmici u drugom dijelu, zbog međusobnog naguravanja u kaznenom prostoru domaćina crvene su kartone u 89. minuti dobili Vedran Vitez i Filip Horvat.

Momčad Varteksa je na stadionu Varteksa pobijedila Centrometal iz Macinca 3:1, poluvrijeme 1:1. Golove za Varteks postigli su Mihael Kolarić u 34. i Matija Cvetko u trećoj minuti sudačke nadoknade vremena, a u 87. minuti igrač Centrometala Mišo Vincetić pogodio je vlastitu mrežu.

U županijskom derbiju u Gojancu momčad Zelengaja pobijedila je domaću Plitvicu 3:1, poluvrijeme 1:0 za goste. Strijelci za Zelengaj  bili su Ernest Horvat u 10., Valentino Mlakar u 79. i Zlatko Vrbek u 88. minuto nadmetanja iz kaznenog udarca, a gol za domaće postigao je Mario Horvat u 47. minuti. Na  tom susretu pokazano je čak sedam žutih kartona, od čega četiri domaćem sastavu

Kompletni rezultati 18. kola:

Mladost Komet - Zadrugar 0:1, Varteks - Centrometal 3:1, Međimurec - Nedelišće 1:1, Jalžabet - Naprijed 2:1, Graničar(K) - Pušćine    2:2, Polet SMNM - Novi Marof    3:0, Plitvica (G) - Zelengaj 1:3.

Na tablici je u vodstvu Jalžabet sa 41 bodom, četiri više od Nedelišća.