Jalžabet je pred svojim navijačima s tri gola Kristijana Janušića došao do druge pobjede u ovom prvenstvu Foto: Dražen Novosel

Pobjede Bednje i Jalžabeta, Novomarofčanima bod u Pušćinama

| 14.10.2018. u 18:07h | Objavljeno u Sport

U sklopu 9. kola Četvrte nogometne lige Skupina Čakovec - Varaždin županijski je derbi odigran u Beletincu, gdje je domaća Bednja s 2:1 pobijedila Dubravku Zagorac.

Od 42. minute domaćin je imao igrača manje jer je crveni karton dobio vratar Sandro Medved, zbog igranja rukom izvan kaznenog prostora u obećavajućoj situaciji za postizanje pogotka, dok je Dubravka Zagorac od 70. minute imala igrača manje jer je drugu opomenu dobio Petar Conjar. Strijelci za Bednju bili su Filip Holi i Ante Ivančić, a za goste Kristijan Ribić.

S tri gola Kristijana Janušića Jalžabet je danas došao do druge pobjede ovog prvenstva,svladavši na svom terenu čakovečku Slogu 4:1. Jednom je vlastitu mrežu zatresao David Antonović, koji je bio i strijelac za vodstvo Sloge.

Nedeljanec je na svom terenu izgubio od Dinama iz Domašinca 2:0, a Novi Marof je osvojio bod u Pušćinama odigravši s istoimenim domaćinom 2:2. Golove za goste postigli su Dominik Zeko i Matija Mešnjak.