Pobjeda Podravine u županijskom derbiju, tri boda Plitvice u gostima

| 24.9.2016. u 18:44h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U županijskom derbiju, u sklopu 6. kola u MŽNL Čakovec - Varaždin, Podravina je danas Kučanu Donjem pobijedila domaći Zelengaj 2:1, poluvrijeme 1:0 za goste. Podravina je povela golom Marina Matijašeca u 30. minuti, rezultat je euro golom iz slobodnog udarca poravnao Zlatko Vrbek u 68. minuti, a konačnih 2:1 za Podravinu postavio je Dino Sušec u 82 minuti nadmetanja.

Plitvica iz Gojanca osvojila je velika tri boda u gostima pobijedivši u Prelogu Mladost Komet 2:1, poluvrijeme 1:1. Poveli su gosti golom Luke Tomašića u 16. minuti nadmetanja, izjednačili su domaćini u 24. minuti, preko Filipa Pišpeka, a konačnih 2:1 za Plitvicu postavio je Jošua Horvat u 83. minuti.

U Slakovcu je domaća Sloboda nanijela drugi uzastopni poraz Zadrugaru iz Hrastovskog pobijedivši ih 3:1, poluvrijeme 1:1. poveli su domaćini u 12. minuti golom Dražen Peteka, Zadrugar je izjednačio u 30. minuti, a strijelac je bio Mario Novak, dok je domaćin u drugom dijelu postigao dva gola, Ante Begović u 64. iz kaznenog udarca i Timotej Pintarić u 83. minuti za slavlje od 3:1.

Danas je u Murskom Središću čakovečka Sloga pobijedila domaći Rudar 1:0. Sutra od 16 sati igrat će se preostale utakmice 6. kola u MŽNL, pri čemu će Varteks ugostiti Novi Marof, Nedeljanec će dočekati Polet (SMnM), Pušćine Jalžabet, a Međimurec će igrati s Nedelišćem.