Pobjeda Podravine, bod Zadrugaru, porazi Nedeljanca i Zelengaja

| 4.9.2016. u 12:17h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U dosad odigranim susretima 3. kola Međužupanijske nogometme lige Čakovec - Varaždin jutros je momčad Zelengaja izgubila u Čakovcu od domaće Sloge 3:2, poluvrijeme 1:0 za goste. Zlatko Vrbek je u 43. minuti donio vodstvo Zelengaju, nakon čega je domaćin izjednačio u 48. minuti. Zelengaj je u 49. minuti golom Maria Žitnjaka poveo 2:1, domaćin je izjednačio u 63. miniti na 2:2, dok je gol odluke postigao u 71. minuti iz kaznenog udarca.

Jučer je u Hrastovskom domaći Zadrugar osvojio bod odigravši s Poletom iz Svetog Martina na Muri 1:1. Zadrugar je došao u vodstvo golom Darka Knapića u 47. minuti, a gosti su na 1:1 izjednačili u 68. minuti
- Za nas je ovo veliki bod, vodili smo ali nismo uspjeli sačuvati prednost. Isčupali smo bod, Polet je bio bolji, a čestitke mojoj momčadi na borbenosti i zalaganju. Za nas je to veliki bod, jer malo smo tanki s kadrom i moramo biti zadovoljni - rekao je trener Zadrugara Danijel Kolak..

Nedeljanec je izgubio u Nedelišću od istoimenog domaćina 2:1. Nedeljanec je  došao u vodstvo golom Marka Kovačića u 31. minuti, no domaćin je izjednačio u 38. minuti, a do pobjede su stigli u 51. minuti iz kaznenog udarca.
- Kada izgubiš nije ugodno, a mislim da smo zaslužili nešto više, no Nedelišće je dvije godine zaredom momčad iz vrha lige. Unatoč porazu na kraju mogu biti zadovoljan igrom svoje momčadi - rekao je trener Nedeljanca Damir Maretić.

Podravina je na svom stadionu pobijedila Pušćine 3:1, golovima Nikole Valjka u 36. i 75. minuti, te Nikole Međimurca u 94. minuti susreta.
- Bila je to dobra utakmica u kojoj smo na kraju zasluženo pobijedili. Na  našoj je strani za nijansu veća kvaliteta, te veča želja za pobjedom. Imali smo više šansi, dva puta smo pogodili gredu, a mogao nam je giti dosuđen i kazneni udarac - komentirao je trener Podravine Velimir Špikić.

Danas u 17 sati sastat će se Međimurec - Sloboda(S), Plitvica (G) - Varteks i Novi Marof - Jalžabet.