Bednja (zeleni) je slavila u Novom Marofu, a Podravina je izgubila kod kuće Foto: Dražen Novosel

Pobjeda Bednje, Varteksu bod, porazi Podravine i Nedeljanca

| 19.5.2019. u 09:18h | Objavljeno u Sport

Golovima Jakova Klopotana i Sandra Medveda nogometaši Bednje su jučer u sklopu 26. kola Četvrte nogometne lige skupine Čakovec - Varaždin pobijedili u Novom Marofu istoimenog domaćina 2:1. Gol za domaće postigao je Stjepan Hrupec.

Varteks je na svom terenu u Sračincu odigrao 1:1 s Rudarom iz Murskog Središća. U borbenoj utakmici domaćin nije uspio iskoristiti svoje prilike, a gol za Varteks postigao je Romano Nježić. Podravina je na svom stadionu izgubila 3:2 od Omladinca iz Novog Sela Rok. Nakon početne prednosti Podravine, gost je imao vodstvo od 3:1, a oba gola za domaćina postigao je Nikola Valjak. Podravina je kraj susreta dočekala s dva igrača manje jer je zbog dvije opomene u 88. minuti teren morao napustiti Ivan Vagjunec, a u 90+1 minuti iz istog je razloga travnjak je morao napustiti i Dejan Kučko.

Momčad Nedeljanca izgubila je u Svetom Martinu na Muri od domaćeg Poleta 3:0. Danas od 10 sati Sloga će ugostiti Nedelišće, a od 17 sati u Turčinu će Dubravka Zagorac ugostiti Jalžabet, a Dinamo će biti domaćin Međimurcu.