Plesni klub D&D organizira besplatnu plesnu poduku za srednjoškolce i studente

V.V. | 23.1.2017. u 11:45h | Objavljeno u Sport

Plesni klub D&D kreće u projekt besplatne plesne poduke za srednjoškolce i studente grada Varaždina.

Projekt "Besplatna plesna škola za srednjoškolce i studente" odnosi se na plesnu obuku srednjoškolaca i studenata grada Varaždina koja uključuje plesnu edukaciju najpopularnijih i najzabavnijih plesova današnjice.

Glavni cilj projekta je osvijestiti mladima jednostavnost i pristupačnost plesa kao načina rekreacije, omogućiti im druženje, upoznavanje i zabavu uz glazbu i pozitivnu atmosferu te doprinijeti poboljšanju i unapređenju kvalitete provođenja slobodnog vremena.

Projekt kreće u realizaciju 24. siječnja pod vodstvom plesnog kluba D&D čiji su glavni voditelji licencirani plesni učitelji Davor Marčetić i Branka Bartol, koji već dugi niz godina provode razne plesne projekte i plesne edukacije.

Plesni klub D&D konstantno ulaže u promociju i širenje popularnosti plesa, rekreacije i zdravlja svih populacija, širenje plesne kulture, te sudionicima omogućava kvalitetnije korištenje slobodnog vremena.

- Želja nam je prenijeti svoje znanje i iskustvo srednjoškolcma i studentima grada Varaždna te popularzirati društveni ples kao suvremen, zabavan, kulturan način rekreacije i provođenja slobodnog vremena. Plesna poduka trajat će ukupno 10 sati u sklopu kojih će srednjoškolci i studenti imati priliku naučiti pet najpopularnijih plesova današnjice: Discofox, Engleski valcer, Bečki valcer, Salsu i Cha-cha - poručili su iz kluba.

plessss

Označeno u