Leona Juriša, Niko Balenta i Petra Švetak (s lijev na desno) Foto: PK Barok

PK Barok osvojio jedno srebro te dvije bronce na plivačkom mitingu Vidre u Zagrebu

| 23.10.2017. u 20:33h | Objavljeno u Sport

U jakoj konkurenciji od ukupno 366 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, na međunarodnom mitingu Vidra u Zagrebu nastupilo je i 28 plivačica i plivača PK Baroka u 5 kategorija. Najistaknutiji članovi bili su Leona Juriša sa osvojenim srebrom na 100 m leđno i 4. mjestom na 100 m leptir u E kategoriji, Petra Švetak s broncom na 100 m prsno u D kategoriji te Niko Balenta s broncom u istoj disciplini i kategoriji.

Nika Dobovičnik, Anamarija Zavrtnik, Lovro Pintarić, Luka Štumberger i Filip Kukec su također bili nadomak medalja. Nika je doplivala do 4. mjesta na 100 m mješovito i 100 m slobodno, a Anamarija do 5. mjesta u istim disciplinama u D kategoriji. Lovro je zauzeo 4. mjesto na 100 m leptir u B kategoriji, Luka je također na 100 m leptir bio 4. u D kategoriji, dok je u utrci na 100 m prsno zauzeo 5. mjesto. Još jedno 4. mjesto zauzeo je Filip Kukec na 100 m prsno u E kategoriji.

Na natjecanju su još nastupili Buga Stipan, Noa Stolnik, Patricija Lončarić, Katja i Elena Balažinec, Lana Cvetko, Petra Gašparac, Tamara Flegar, Dora Jurak, Ivona Valentak, Simona Crnčić, Hana Ivanković, Anja Mirilović, Lara Ranković, Vito Makoter, Erik Hunjek, Luka Kokotec, Adam Kazić, Davorin Suhanek, te Matej Đaković.

svi-Copy1.jpg