Jesenske prvakinje Treće nacionalne odbojkaške lige Centar skupina Sjever

OK Kitro Varaždin II jesenski prvak 3. Nacionalne odbojkaške lige Centar

| 22.12.2016. u 13:58h | Objavljeno u Sport

Završen je prvi dio natjecanja u 3. Nacionalna odbojkaška liga Centar, skupina sjever (NOLC). Naslov jesenskog prvaka osvojila je druga ekipa Kitro Varaždina s maksimalnim učinkom i svih devet pobjeda, a 27 osvojenih i 4 izgubljena seta i 27 osvojenih bodova.

Odluka o prvaku pala je u pretposljednjem kolu kada su mlade Varaždinke bile s 3:0 bolje od vršnjakinja iz ŽOK-a Kaštel iz Pribislaca. Vršnjakinja, jer uglavnom se radi o igračicama kadetskog i juniorskog uzrasta, koje u 1.B ligašu Kitro Varaždinu i drugoligašu ŽOK Kaštel kucaju na vrata prvih ekipa.

Na 3. mjestu je ekipa OKM Centrometal kojoj je ovo druga natjecateljska sezona. Prve bodove osvojila je novopridošla ekipa OK Totovca. Ove ekipe iz Međimurja dio su odbojkaških klubova poznatijih po muškim ekipama, superligaša Centrometala i nekad drugoligaša OK Totovca.

Nastavak natjecanja bt će 28./29. siječnja. Međutim, nema mirovanja, ligaška pauza bit će ispunjena natjecanjima u mini, maloj odbojci najmlađih kadetkinja i posebnoj ligi mlađih kadetkinja u koja su uključene ekipe gotovo svih klubova 3. NOLC sjever.

Označeno u